top of page

CHRONISCHE PIJN

De algemeen gebruikelijke definitie van chronische pijn is pijn die langer aanhoudt dan 3 tot 6 maanden. Enkele veel voorkomende voorbeelden zijn: chronische rugpijn, chronische hoofdpijn, fibromyalgie en complex regionaal pijn syndroom. De pijn zorgt er vaak voor dat werk, hobby en/of sociale activiteiten moeilijker of niet meer te doen zijn.

Physiotherapy

WAT HET NETWERK AANHOUDENDE PIJN FRIESLAND VOOR JOU KAN BETEKENEN

Het netwerk maakt zich sterk voor eenduidige, toegankelijke en op wetenschap gebaseerde behandeling van chronische pijn. Wij vinden dat patiënten met pijnklachten makkelijker en beter geholpen moeten kunnen worden. Bij chronische pijnklachten heb je recht op een behandelaar met de juiste expertise in jouw regio.

Teen Psychologist_edited.jpg

BEHANDELING

Om lid te worden van het NAP Friesland moet een behandelaar bewezen expertise en scholing hebben in het werken met chronische pijnklachten. Daarnaast hebben de leden actief contact met elkaar, zowel voor samenwerking als verwijzing.
 

Stethoscope and Laptop Computer_edited.jpg

VERWIJZING

Om bij de juiste hulpverlener bij het netwerk terecht te komen kun je hieronder zien welke hulpverleners in jouw regio actief zijn. Je kunt direct contact opnemen met de hulpverlener in jouw regio, of bij vragen ons een bericht sturen.

LEDEN VAN HET NETWERK

BINNENKORT VIND JE HIER EEN OVERZICHT VAN ALLE LEDEN

PATIËNTINFORMATIE

Meer informatie over jouw klacht

PIJNPATIËNTEN NAAR 1 STEM

Verschillende patiëntenorganisaties vragen gezamenlijk aandacht voor chronische pijn. De pijnzorg kan beter, natuurlijk met inbreng van de patiënten zelf.

REDUCEPT

De Virtual Reality behandeling voor chronische pijn en bron van gratis artikelen, video's en blogs over pijn.

PIJN-HOOP

Patiëntenorganisatie voor mensen met chronische pijnklachten

bottom of page